Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering

Twee nieuwe ErgoSers!

ErgoS heeft er twee nieuwe collega’s bij! Sharon Daalwijk en Desiree Pikaar komen ons team versterken. Even voorstellen…

Sharon Daalwijk
Sharon is in de zomer van 2018 afgestudeerd als Toegepast Cognitief Psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze Master opleiding heeft ze kennis opgedaan van o.a. cognitieve psychologie, informatieverwerking, Human Computer Interaction, usability en ergonomie. Daarnaast heeft ze een grote interesse en ervaring in het doen van (toegepast) onderzoek.
Als junior zal zij de komende periode meelopen met verschillende projecten.

Desiree Pikaar
Desiree Pikaar heeft Industrieel Ontwerpen gestudeerd, eerst aan de Universiteit Twente (Bachelor) en daarna de TU Delft (Master). Mede door haar interesse in ontwerpen voor gebruikers in bijzondere omgevingen of met bijzondere behoeftes heeft ze de specialisatie Medisign op haar diploma staan.
Na haar studie heeft Desiree al enige tijd bij ErgoS gewerkt, waarbij ze betrokken is geweest bij o.a. werkplekinrichting, moodboard-ontwerpen en graphics design voor de procesindustrie. Daarna is zij werkzaam geweest bij een bedrijf dat zich bezig houdt met het adviseren bij en inrichten van o.a. scholen, zorginstellingen en organisaties in het sociale domein op basis van hun ‘kenmerken’. Vanaf 1 januari komt zij ErgoS weer versterken.

©2016 Ergos    |     Disclaimer     |     Sitemap
Ontwerp: Webton.nl