Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering

Aanpak

ARN_Foto5Het doel van Human Factors Engineering (HFE) is het optimaliseren van werksystemen. HF staat voor ‘mensgericht ontwerpen’, waarbij de focus ligt op een goede afstemming tussen de mens, de techniek en de werkomgeving. HFE gaat verder dan wettelijke Arbo-eisen en voorschriften op het gebied van gezondheid en veiligheid. HFE betreft het optimaliseren van zowel de productiviteit als de arbeidsomstandigheden. Om een optimale werksituatie creëren wegen we met een systematische aanpak meerdere en soms tegenstrijdige eisen tegen elkaar af.

De toepassing van Human Factors is er tevens op gericht om de belangen van verschillende betrokkenen aan bod te laten komen: klanten, gebruikers, leveranciers etc. Een belangrijk onderdeel van onze aanpak is de integratie van gebruikersparticipatie in het project, door middel van observaties en interviews op de werkplek.

ErgoS heeft de kennis en vaardigheden om de verschillende fasen van een ontwerpproject deskundig te begeleiden: analyse, ontwerp, engineering en implementatie. Als onderdeel van het projectteam houden we ons bezig met mentale en fysieke werkbelasting, werkplek inrichting, functie ontwerp, instrumentatie, informatiepresentatie, omgevingsfactoren en nog veel meer.

ErgoS Human Factors Engineering is een onafhankelijk bedrijf. We hebben geen belangen door overeenkomsten met leveranciers en we verkopen geen meubilair of apparatuur.

©2016 Ergos    |     Disclaimer     |     Sitemap
Ontwerp: Webton.nl