Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering

Afsluiting Cursus Ergonomie 2019 bij TOL Plaatwerk

De cursus Ergonomie 2019 is weer ten einde gekomen! De editie bestond uit een groep zeer diverse, gezellige en enthousiaste professionals.

De 12-daagse cursus die dit jaar plaatsvond in Amersfoort is door iedereen positief afgesloten met een interessante praktijkopdracht. De door de cursisten uitgevoerde praktijkopdrachten waren weer erg divers. Zo was een van de groepen welkom bij de grupstal van een melkveehouderij in Elburg. Zij hebben daar na een analyse advies gegeven op het gebied van met name fysieke ergonomie.

Een andere groep cursisten is voor een adviesvraag op het vlak van organisatorische en fysieke ergonomie bij de Postkamer van Janssen Biologics in Leiden aan de slag gegaan. Ook deed een groep het UMC Utrecht aan om advies te geven op organisatorisch vlak voor het nieuwe Laboratorium Klinische Chemie en Hematologie. De vierde groep mocht bij Rijkswaterstaat meedenken en adviseren over het ontwerp van een nieuw communicatieblok die geïntegreerd wordt op de werkplekken voor nat- en droogbediening.

De slotdag van de cursus vond plaats bij TOL Plaatwerk, waar de cursusgroep na de presentaties van de praktijkopdrachten een rondleiding heeft gekregen.

TOL Plaatwerk, bedankt voor de gastvrijheid en de goed verzorgde slotdag!

©2016 Ergos    |     Disclaimer     |     Sitemap
Ontwerp: Webton.nl