Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering

5 redenen om deel te nemen aan de cursus Human Factors

Binnenkort gaat de cursus Human Factors weer van start. Twijfel je nog of deze cursus iets voor jou is? Lees hier waarom jij er ook bij wil zijn!

1.     Als ergonoom komen er elke week weer nieuwe meldingen van problemen op de werkvloer bij jou terecht. Het constateren, beschrijven en melden van werkplekvraagstukken is voor jou geen uitdaging meer, maar hoe kom je vervolgens tot de beste oplossing voor jouw collega’s? Van probleemanalyse tot verbetervoorstellen – het komt allemaal aan bod in de cursus Human Factors!

2.     Als engineer bedenk je al jaren briljante technische ontwerpoplossingen. Wat nog ontbreekt is het menselijke aspect, je bent eigenlijk alleen met de technische kant van projecten bezig. Je wilt graag leren hoe je de eindgebruiker kan betrekken bij het ontwerpproces en je uiteindelijke product door een gebruiker kan laten testen. In de cursus Human Factors leer je over de verschillende voordelen van gebruikersparticipatie en hoe je dat aanpakt.

3.     Als arbeidsdeskundige in de zorg ben je er aan gewend om ad-hoc oplossingen te bieden voor de problemen waarmee collega’s bij je aankloppen. Deze behulpzaamheid maakt je erg populair binnen het bedrijf, maar voor je gevoel draag je nog te weinig bij aan de algemene vooruitgang. Je wilt structureel een groot aantal problemen aanpakken en met innovatieve oplossingen komen. Je weet hoe mensen functioneren, maar welke technische innovaties zouden oplossingen kunnen bieden in jouw werkveld?

4.     Als veiligheidsadviseur heb je de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over ergonomie. Maar hoe je deze kennis vertaald naar de praktijk, dat is nog niet helemaal duidelijk. In de cursus Human Factors wordt alle theorie direct gekoppeld aan praktijkvoorbeelden. De verschillende praktijkopdrachten laten zien dat je de opgedane kennis meteen kan toepassen in het werkveld.

5.     Tijdens de cursus Human Factors ontmoet je andere professionals, leer je van elkaars vakgebieden en bekijk je vanuit verschillende perspectieven de vraagstukken die aan bod komen. Je sluit de cursus af met nieuwe contacten en inzichten!

Schrijf je nu in!

©2016 Ergos    |     Disclaimer     |     Sitemap
Ontwerp: Webton.nl