Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering
Bridge the gap between operations & engineering

Twaalfdaagse Cursus Ergonomie start 14 februari

In februari start hij weer: de twaalfdaagse cursus Ergonomie! Een complete twaalfdaagse cursus waarin het vakgebied in de volle breedte wordt behandeld. Gericht op het achterhalen van verbetermogelijkheden voor werkplekken, software, productiesystemen en organisatie van het werk. Voorzien van veel praktische methoden en toepassingen. De kosten voor deze cursus zijn inclusief overnachtingen, cursusmateriaal, maaltijden en koffie/thee.

€ 3750,- euro.  excl. btw.
Leden van Human Factors Nederland krijgen 10% korting op de cursusprijs.

De Cursus Ergonomie is een goede start. In deze brede cursus maakt u kennis met de toeleverende disciplines zoals mensmeetkunde, ontwerpleer, techniek, functieleer, arbeidspsychologie, anatomie en fysiologie. Naast basiskennis reiken wij een systematische aanpak aan voor de analyse van werk en werkplekken en het uitwerken van verbetervoorstellen. De cursus is bedoeld voor mensen die in hun werk te maken hebben met de relatie tussen mens, werk en techniek. De deelnemers komen uit de industrie, dienstverlening en overheidssector. Voor deze cursus is geen speciale voorkennis vereist. De cursus wordt gegeven op HBO niveau.

Data:
Theorie blok 1: 14, 15, 16 februari
Theorie blok 2: 7, 8 maart
Theorie blok 3: 29, 30 maart
Praktijkdagen 12 april, 3 mei, 17 mei, 31 mei
Slotdag 14 juni

Plaats: Fletcher Hotel Apeldoorn

Voor meer informatie, of voor het downloaden van het aanmeldingsformulier zie onze website: http://www.ergonomieopleidingen.nl/cursus-basis.htm

©2016 Ergos    |     Disclaimer     |     Sitemap
Ontwerp: Webton.nl